söndag 10 april 2011

Vårkänslor och stickstämma!

Så mycket det händer nu! Våren har kommit och med den känns allt mycket lättare.

 Äntligen har inbjudan kommit till årets Stickstämma! Den kommer att gå av stapeln i Skåne 2011. Den arrangeras av Skåne Hemslöjdsförbund i samarbete med Önnestads folkhögskola och Östra Skånes Hemslöjdsförening 21-24 juli. För dej som inte varit med kan det varmt rekommenderas.

Som ni ser frodas mina tomatplantor. De är snart stora nog att sätta ut i växthuset. Men först måste jag röja där inne. Igår och idag har jag grävt jord och fyllt på i mina odlingslådor. Inte så märkvärdigt tänker ni väl. Men det är det för mej. Det är snart ett år sedan jag opererade ryggen och jag har inte FÅTT gräva på ett år. Men NU! Så nu sitter jag här och vilar den stackars ryggen som undrar vad som hänt.

Häromveckan öppnade Myrorna i stora staden. Jag missade öppningsdagen men hann dit i fredags. Men pytt va dyrt. Och inte alls min stil. Tacka vet jag Gengåvan! Inte minsta lilla tygbit eller nystan. Fast kanske Smycka varit där före mej :-) Jag köpte ändå en liten porslinskatt. Väldigt söt. Den kunde jag inte motstå.

Det vackra halsbandet vann jag i fredags när Kören hade framträdande. Det kändes roligt.

Julrosor tar tid på sig. Det brukar Mamma alltid säga. Den här fina fick jag av henne för säkert tio år sedan. Å se så fin den är i år!

Nu ska jag ta mitt sticke och en god bok och sätta mig ute i solen!

Ha en fin söndagskväll!

/YvvePyvve

Inga kommentarer: