måndag 30 januari 2012Gott och blandat!

Först måste jag ju bara visa hur Guttisens tröja blev. Tjusig - jovisst - men lagom till ett skolbarn. Nu är i alla fall knapparna isydda och tröjan finns hos dotter A och försten som växer i den får ta den :-)


Mammisen var på ingång så jag kopplade på Snabba Pyvve och bakade de här väääldigt goda kolasnittarna. Enkla och snabba och som sagt - försvinnande goda :-)

Tröjan till födelsedagsbarnet K har jag redan repat upp. Åtta timmars tågresa att sticka nedre bården och tio minuter att med Mammisens hjälp att repa upp den. Varför?? Jo - det kändes inte som att tröjan var till K. Det stämde inte fastän den var fin. Ska nog arbeta efter den allra första plan jag hade. Återkommer om det!

Mågar är bra att ha på allehanda vis. Häromkvällen hittade han en sladd som jag letat efter i flera veckor. Den bara låg där framför honom. -Är det den här du letar efter? frågade K. Jomenvisst! Den låg mindre än en halvmeter från där jag sitter just nu - men jag kan svära på att den inte gjort det de senaste veckorna jag letat efter den. Nu ska jag i alla fall ta tag i det här med att spara över fjolårets foton på den externa hårddisken. (Hoppas jag skrev rätt nu?!)

Ha en fin kväll!

/YvvePyvve

2 kommentarer:

Tatiana sa...

Fin, fin jättefin kofta.

YvvePyvve sa...

Tack för det! Såg förresten din fina klänning på Skövde museum. Jag och Mammisen var där och jag sa till henne "Såna där fina brukar Tatiana sticka" Sen såg jag ju att den var din.

/YvvePyvve