tisdag 19 oktober 2010

Pulsvärmare på G!


Ja då har jag jobbat två dagar och det har gått jättebra! Inget ont. Bara lite trött. Mycket som ska fungera med datasystem och annat när jag varit borta så länge. I går morse startade jag ett nytt projekt igen. Jag som lovat mig själv att avsluta alla UFO innan jag började arbeta. Men måste bara göra ett par pulsvärmare åt trädgårdsvännen G. Ett par med söta små får på tänkte jag. Den bruna koftan till mig själv ligger och bara väntar. Är strax uppe vid ärmhålen. Sen ska jag ta tag i ärmarna. Har sytt i alla knappar i blusen och köpt en läcker blå spets att ha nedtill. Nu är jag trött i ryggen och tänker sitta ned ett tag och sticka innan maken kommer hem. Sen ska jag baka. Måste leta efter ett LCHF-kakrecept. Det borde passa även min glutenintolerante kollega. Tänkte bjussa på fika till morgonmötet.

Kram alla!

/YvvePyvve

2 kommentarer:

Kathrin sa...

Lite smitta kan jag nog behöva, men måndagarna kommer jag nog alltid tycka är jobbiga. Dom andra dagarna är helt okej. Det är bara synd att tiden går så fort.
Din röda sjal var jätte fin. Har just nu en stickperiod. Väntar på att garnet jag beställt ska levereras, sen blir det stickning så fingrarna blöder, hihihi. Måste ha något i händerna på kvällarna framför tv:n.
Ser att du lagt ut en del alster som du gjort. Fina saker. vantarna till Guttan var fina och jag ska själv sticka nåt i den vägen till det vårat nya barnbarn som är beräknad till början av november.

Ha det bra. Jag kommer titta in på din trevliga blogg flera gånger.

YvvePyvve sa...

Hej Kathrin!

Kul att du hittat till min sida :-) Nyfiken på vad du kommer att göra med ditt nya garn. Återkommer till din sida.

/YvvePyvve