måndag 18 oktober 2010

Börja jobba igen!

Hej Vänner!
Idag ska jag börja arbeta igen. Har så smått börjat längta efter mina arbetskamrater. Har varit ledig över fem månader för en ryggoperation och nu är det tänkt att jag är pigg nog att börja igen. Känns lite pirrigt faktiskt. Lite som en semesterresa :-) Nu vill det till att ta på sig klockan och börja planera sin dag igen. Första veckan smyger jag igång med korta förmiddagar så jag har inte behövt tänka på matlåda. Blev lite mumsig lammgryta över från igår så det tar jag när jag kommer hem. Måste bara in i butiken först och köpa lite spets till min blus. I övrigt är den klar så när som på två knappar.



Tyget ser ni på den 4 oktober. Det är det mörkblommiga tyget jag sytt av. Kommer foto så snart spetsen är på plats. På fotot ser ni min väska packad med läsglasögon, almanacka och annat nödvändigt för första arbetsdagen. Väskan sydde jag i vintras. Handtaget är från min Mammis. Hon hade givetvis en sån där med virkade rutor. Inte mormorsrutor utan mer som blommor. Å så med grönt foder. Moderiktigt på 60-talet.



Måste visa min tjusiga julkaktus också. Den har slått ut sina vackra blommor och visar sig just nu från sin allra bästa sida.

Ha det så gott!

/YvvePyvve

1 kommentar:

Pärlmudden sa...

Lycka till med första arbetsdagen!
Hör av dig sen och berätta hur det har gått!
kram Kram